1. Na sjednici održanoj dana 28.01.2016. godine, Vlada Zeničko-dobojskog kantona je usvojila Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o listi lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda zdravstvenog osiguranja Zeničko-dobojskog kantona. Koja će se primjenjivati od 1.2.2016 godine.

 

                                                                          Listu lijekova možete pogledati klikom na link.  LISTA LIJEKOVA 2016

 

  1. Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na prijedlog Ministarstva zdravstva, na 68. sjednici, održanoj 01.09.2016. godine usvojila je Odluku o listi lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava obveznog zdravstvenog osiguranja Zavoda zdravstvenog osiguranja Zeniĉko-dobojskog kantona, kao i naĉin njihovog propisivanja i izdavanja. Nova lista lijekova se primjenjuje od 01.10.2016. godine.

                   Listu lijekova možete pogledati    OVDJE

Izaberite jezik

English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish

Info / Novosti

O B A V J E Š T E NJ E

JAVNI POZIV svim APOTEKAMA za dostavljanje prijava za ugovaranje za 2017 god. pogledajte tab OBAVIJESTI

 

Svi inzuloovisnici koji su osiguranici ZZO Ze-do kantona, a stariji su od 18 godina novom odlukom stiču pravo na 10 trakica mjesečno, odnosno 120 godišnje. Odluku možete pogledati  OVDJE. 

--Ažurirano 29.09.2016--

 

Zbog adaptacije naše zgrade u Ulici Aska Borića 28b trenutno se nalazimo u zgradi ERCA direkcija Željezare Zenica. Hvala na razumjevanju.

 

U našoj poslovnici Zenica možete vršiti ovjeru knjižica radnim danom do 16 h.